Tomas De Soete speelt hoofdrol in nieuwe fictiereeks op Canvas - Actueel Cinema

   - 

Radio- en tv-figuur Tomas De Soete gaat de hoofdrol spelen in de nieuwe fictiereeks van Canvas 'Fiskepark'. Volgens VRT zal die ten vroegste in 2019 te zien zijn op televisie. 

Fiskepark is een parodie op het true crime genre, populair dankzij successen als 'Making a Murderer' en 'Amanda Knox', zegt VRT. In de 7-delige serie voeren de makers hun eigen onderzoek naar een misdaad. Met hun verhaal - dat alle elementen van het true crime genre uitvergroot en parodieert - willen De Soete en co het genre en de authenticiteit ervan in vraag stellen. Fiskepark is dan ook een fake true crime, met een gezonde dosis humor.

De serie werd geschreven door Filip Lenaerts (Tytgat Chocolat), Joeri Vlekken en Tomas De Soete. Naast hoofdrolspeler De Soete zijn ook Jan Jaap van der Wal, Bent Van Looy en Siska Schoeters te zien in de reeks. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: