Kirsten Dunst bevallen van zoontje - Actueel Cinema

   - 

Actrice Kirsten Dunst en haar verloofde Jesse Plemonts zijn afgelopen weekend ouders geworden van een zoontje. Het is hun eerste kindje samen, melden bronnen bij het koppel aan het tijdschrift People. 

Hoewel het koppel het heuglijke nieuws nog niet heeft bevestigd, melden diezelfde bronnen dat de ouders en het kindje het goed stellen. De 35-jarige actrice verklaarde in juni vorig jaar nog dat ze een gezin wil stichten. "Ik werk al sinds ik 3 was. Het is tijd om het rustiger aan te doen en kinderen te krijgen", vertelde ze aan de Britse editie van Marie Claire.

Dunst en Plemons hebben elkaar in 2016 ontmoet op de set van de Amerikaanse serie Fargo, waar ze een getrouwd koppel spelen. Ook in het echte leven heeft de actrice trouwplannen, maar een trouwdatum is nog niet vastgelegd. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...
Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: