Record voor Harry Potter-toneelstuk op Broadway - Actueel Cinema

   - 

Het toneelstuk 'Harry Potter And The Cursed Child' heeft een record beet. De productie op Broadway draaide namelijk in de derde week van de voorvertoningen de hoogste weekomzet voor een niet-musical ooit. 

Hoewel het toneelstuk dus op Broadway nog in première moet gaan, leverden de acht voorvertoningen nu al ruim 1,7 miljoen euro op. Daarmee is het record verbroken dat sinds 2014 op naam van 'All The Way' stond. Het toneelstuk waarin Bryan Cranston (bekend van onder meer de serie 'Breaking Bad') president Lyndon B. Johnson speelt bracht toen in de laatste speelweek 1,3 miljoen euro in het laatje.

'Harry Potter And The Cursed Child' wordt sinds juni 2016 gespeeld op West End in Londen, vanaf deze maand gaat in New York de productie officieel in première. Het toneelstuk brengt ons 19 jaar verder na de gebeurtenissen van het laatste Potter-boek, 'Harry Potter And The Deathly Hallows'. In het verhaal is het nu de beurt aan de kinderen van de hoofdpersonages uit de boeken om naar de beroemde tovenaarsschool Zweinstein te trekken. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: