Jerry O'Connell speelt broer van Sheldon in 'Big Bang Theory' - Actueel Cinema

   - 

'The Big Bang Theory' heeft Jerry O'Connell gestrikt voor de rol van Sheldons oudere broer Georgie, zo hebben de makers gisteren aangekondigd in Los Angeles. Georgie zal verschijnen op het huwelijk van Amy (Mayim Bialik) en Sheldon (Jim Parsons).

 Georgie is één van de centrale figuren in de prequel van 'The Big Bang Theory'; 'Young Sheldon'. De 44-jarige O'Connell, bekend van zijn rol in de ninetiesserie 'Sliders' en bijrollen in films als 'Scary Movie 5', 'Stand by Me' en 'Scream 2', zal het personage in de populaire sitcom over de nerds, bij ons te zien op Q2, overnemen van Montana Jordan, die de jongere Georgie speelt in prequel 'Young Sheldon'. De hedendaagse versie van Georgie zal ten tonele verschijnen op het huwelijk van Sheldon en Amy, een aflevering die in mei voor het eerst uitgezonden zal worden.

De makers onthulden ook dat Georgie vergezeld zal worden door zijn moeder Mary, vertolkt door Emmy-winnares Laurie Metcalf. De makers lichtten daarnaast een tipje van de sluier over de aanloop naar het huwelijk van de twee hoofdpersonages; zo verlopen de "ongewone" vrijgezellenfeestjes niet geheel volgens plan... (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: