Actrice uit 'The Walking Dead' ligt overhoop met zender over loonsverhoging: "Betaal haar" - Actueel Cinema

   - 

De Amerikaanse actrice Lauren Cohan, die sinds 2011 het personage Maggie Greene vertolkt in de populaire televisieserie 'The Walking Dead', strijdt voor een loonverhoging bij de onderhandelingen over een nieuw contract voor de zombiereeks. Volgens entertainmentmagazine Deadline lopen die onderhandelingen allerminst van een leien dakje. Zelfs collega Khary Payton, King Ezekiel in de reeks, mengde zich al in de debatten: "Betaal de vrouw", postte de acteur op zijn Instagram-account. 

'The Walking Dead' is aan zijn achtste seizoen toe maar lijkt stilaan over zijn hoogtepunt heen. De kijkcijfers zijn al een tijdje in dalende lijn. Cohan, die sinds het tweede seizoen een belangrijk personage speelt in de serie, vecht voor een loonsverhoging in de onderhandelingen over een nieuw contract met zender AMC. Volgens Deadline zouden die onderhandelingen volledig in het slop zitten. De actrice tekende vorige maand nog voor de vrouwelijke hoofdrol in de pilootaflevering van het ABC-drama 'Whiskey Cavalier', dat mits positieve feedback een tv-reeks wordt.

Vorige week gaf ze te kennen niet aanwezig te zullen zijn op de fanconventie van 'The Walking Dead', 'Walker Stalker Con' in Londen afgelopen weekend, wegens een agendawijziging. Nochtans prijkte haar naam al geruime tijd als één van de grote publiekstrekkers op de affiche. 'The Walking Dead' is intussen verlengd voor een negende seizoen. Of Cohan te zien zal zijn in dat nieuwe seizoen is nog maar de vraag. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: