X-Files-actrice Gillian Anderson komt in april naar Gent - Actueel Cinema

   - 

De Amerikaanse actrice Gillian Anderson, vooral bekend dankzij haar hoofdrol als FBI-agente Dana Scully in de sciencefictionreeks "The X-Files", komt op 7 en 8 april naar de lente-editie van FACTS in Flanders Expo. De actrice zal op beide dagen aanwezig zijn voor fotoshoots, signeersessies en panelgesprekken, melden de organisatoren van de comics- en scifibeurs vandaag in een persbericht. 

De organisatoren van de beurs noemen Anderson een invloedrijke actrice. "We geloven in het Scully-effect. Bijna twee derde van alle Amerikaanse vrouwen in de STEM-sector (wetenschappers, technologen, ingenieurs en wiskundigen, nvdr.) noemen haar een rolmodel. Ze was één van de eerste krachtige vrouwen op het kleine scherm en inspireerde zo een hele generatie", klinkt het in het persbericht.

Elk jaar maken vele gasten hun opwachting op de comics- en scifibeurs. Dit jaar worden naast Gillian Anderson onder meer Manu Bennett ("Spartacus"), Joe Keery ("Stranger Things"), Cobie Smulders ("How I met Your Mother") en David Wenham ("Lord of the Rings") verwacht. Ook zijn er een hele reeks tekenaars en schrijvers aangekondigd. Meer informatie is te vinden op de website van FACTS. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...
Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: