'Dynasty'-actrice Heather Locklear gearresteerd voor huiselijk geweld - Actueel Cinema

   - 

De 56-jarige Amerikaanse actrice Heather Locklear, bekend voor haar rol van Sammy Jo Carrington in de jaren 80-reeks 'Dynasty', is volgens CBS News zondagavond gearresteerd in een onderzoek naar huiselijk geweld en agressie jegens politieagenten. 

Een woordvoerder van de lokale politie verklaarde dat Locklear haar inwonende vriend aanviel. Toen agenten ter plaatse kwamen gedroeg de actrice zich agressief en molesteerde ze drie politiemannen. Het onderzoek wees uit dat ze haar vriend fysiek mishandelde. Ze werd gearresteerd voor huiselijk geweld en drie gevallen van geweld tegenover een politieagent. Ze kwam vrij op borg van 20.000 dollar en wordt op 13 maart voor de rechtbank verwacht. Naast 'Dynasty' acteerde Locklear in tal van andere series en films, waaronder 'Scary Movie 5', 'Uptown Girls' en de tv-serie 'Melrose Place'.

In 2008 werd ze ook al eens gearresteerd, toen op basis van vermoedens over dronken rijden. Twee jaar later was het weer raak na een ongeval met vluchtmisdrijf. In januari 2012 belde haar zus de hulpdiensten toen Locklear naar verluidt drugs en alcohol aan het innemen was en helemaal het noorden kwijt was. Sindsdien bracht ze meerdere bezoeken aan ontwenningsklinieken. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: