"Homeland"-acteur krijgt ster op Hollywood Walk of Fame - Actueel Cinema

   - 

De Amerikaanse acteur Mandy Patinkin, die bekend is van de serie "Homeland", heeft een ster gekregen op de Hollywood Walk of Fame. Hij riep bij die gelegenheid iedereen op om vluchtelingen welkom te heten. 

In de aanwezigheid van enthousiaste fans werd de 2629ste ster op de Walk of Fame op het voetpad langs de Hollywood Boulevard in Los Angeles ingehuldigd. Patinkin riep daarbij op om vluchtelingen en immigranten te helpen. Collega's Patti LuPone en Rupert Friend, die allebei naast Patinkin acteerden, prezen hem in hun speech. "Zijn hart is gigantisch", zei LuPone.

De 65-jarige Patinkin speelt in "Homeland" de rol van CIA-agent Saul Berenson. Eerder won hij een Emmy Award voor zijn rol in de televisieserie "Chicago Hope". Hij werd eveneens genomineerd voor een Golden Globe voor "Chicago Hope" en voor zijn rol in de film "Yentl". In de Verenigde Staten is het zevende seizoen van "Homeland" sinds afgelopen weekend te zien op televisie. Daarna volgt nog een achtste en laatste seizoen. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...
Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: