Amazon strikt Arnold Schwarzenegger voor nieuwe serie - Actueel Cinema

    
Actueel
Amazon strikt Arnold Schwarzenegger voor nieuwe serie

Arnold Schwarzenegger gaat een van de hoofdrollen spelen in een nieuwe televisieserie die momenteel door Amazon wordt ontwikkeld. De acteur gaat bovendien aan de slag als mede-producer van de serie. Dat meldt entertainmentmagazine Deadline. 

'Outrider' wordt een mystery-western en speelt zich af in het Oklahoma Indian Territory in de late jaren 1800. De reeks vertelt het duistere verhaal van een hulpsheriff die op bevel van een beruchte rechter in het Wilde Westen een legendarische bandiet moet zien op te sporen. Hij moet daarvoor samenwerken met een meedogenloze 'federal marshall'. Naarmate het verhaal vordert, zullen niet alleen vijanden bondgenoten worden, maar "een reeks onvoorspelbare verrassingen zullen de grens tussen goed en slecht doen vervagen", zo weet Deadline. Schwarzenegger speelt de federale maarschalk, die als kind uit Europa emigreerde naar de Verenigde Staten.

'Outrider' wordt de eerste belangrijke tv-fictiereeks voor 'The Terminator' en voormalige gouverneur van Californië. Met reality-tv heeft de acteur wel al ervaring. Hij verving één gedurende één seizoen Donald Trump als ster en producer van 'The Celebrity Apprentice' op NBC. (Belga / Belga)

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws cinema

Scarlett Johansson in de prijzen op People's Choice Awards - Actueel

Scarlett Johansson in de prijzen op People's Choice Awards

De Amerikaanse actrice Scarlett Johansson heeft op de People's Choice Awards de prijs voor 'Female Moviestar of 2018' gewonnen. Die kwam ze overigens in ontvangst nemen in een wel heel frappante outfit.
Ish stelt zijn langverwachte kortfilm voor - Actueel

Ish stelt zijn langverwachte kortfilm voor

Bij het brede publiek is hij bekend als choreograaf, maar Ish Ait Hamou heeft wel wat meer in zijn mars. Niet alleen bewees hij zich als auteur en theatermaker, het afgelopen jaar sloeg hij ook aan het regisseren. Ontdek hier het resultaat.    Verder lezen op Cinevox
George Clooney verkoopt motorfiets na ongeval - Actueel

George Clooney verkoopt motorfiets na ongeval

George Clooney zullen we niet meer op twee wielen zien. De acteur verkoopt online een van zijn motoren, een Harley Davidson. Op de bewuste eBay-pagina staat dat Clooney "voorgoed van twee wielen" blijft na een ongeval afgelopen zomer in Italië. Dat schrijft People Magazine.
5 topfilms met Emma Stone - Actueel

5 topfilms met Emma Stone

Ter gelegenheid van Emma's verjaardag maakten we een selectie met 5 films waarin zij meespeelt die écht je moét gezien hebben!
Idris Elba is volgens People Magazine 'Sexiest Man Alive' - Actueel

Idris Elba is volgens People Magazine 'Sexiest Man Alive'

De Britse acteur Idris Elba is door het Amerikaanse tijdschrift People Magazine uitgeroepen tot de "Sexiest Man Alive" van dit jaar. Hij komt daarmee in een lijstje van beroemdheden te staan naast onder meer Johnny Depp, George Clooney en Dwayne Johnson, die eerder al tot "meest sexy man ter wereld"... Verder lezen...
Toekomstige filmmaker van de maand: Ruben De Vos - Actueel

Toekomstige filmmaker van de maand: Ruben De Vos

Persoonlijk ben ik meer fan van de Hitchcock films van de jaren 50 ("Vertigo", "Rear Window", enz. ...) maar ik denk dat we het er allemaal wel over eens zijn dat toen veel goede films gemaakt zijn. Nu probeer ik vooral om open te staan voor nieuwe zaken en hier en daar ervaringen op te doen. Ik... Verder lezen...
Kate Hudson wordt VN-ambassadrice - Actueel

Kate Hudson wordt VN-ambassadrice

Kate Hudson, recent nog mama geworden van een dochter, is aangesteld als ambassadrice voor de Verenigde Naties. De 39-jarige Amerikaanse actrice zal zich inzetten voor het wereldvoedselprogramma van de VN.