Grey's Anatomy-actrice Katherine Heigl vervangt Meghan Markle in "Suits" - Actueel Cinema

   - 

Katherine Heigl, bekend van haar rollen in de ziekenhuisserie "Grey's Anatomy" en films als "27 Dresses" en "Knocked Up", gaat de leemte moeten opvullen die hoofdrolspelers Meghan Markle en Patrick J. Adams achterlaten na hun vertrek bij de serie. Dat kondigde USA Network gisteren aan.

 Heigl zal de rol spelen van Samantha Wheeler, een veelbelovende nieuwe partner van het advocatenkantoor Pearson Specter Litt. De actrice heeft naar eigen zeggen al veel zin in dit nieuwe hoofdstuk van haar carrière. "Deelnemen aan Suits is de perfecte manier om niet alleen samen te werken met een producent die ik enorm bewonder, maar om ook onderdeel te worden van een show en cast waar ik een enorme fan van ben", zei de blondine. "Ik heb vanaf het allereerste begin naar de serie gekeken en voel me ongelofelijk gelukkig als het nieuwste lid van de Pearson Spectre Litt-familie."

Meghan Markle verlaat de reeks om in mei in het huwelijksbootje met prins Harry te treden. Patrick J. Adams kondigde dinsdag pas zijn vertrek aan, maar gaf niet meteen een reden op. Andere hoofdrolspelers als Gabriel Macht, Sarah Rafferty en Rick Hoffman blijven hun rol wel nog vertolken. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: