Diane Lane en Greg Kinnear te zien in laatste seizoen "House of Cards" - Actueel Cinema

   - 

De opnames voor het zesde en laatste seizoen van de Netflix-serie 'House of Cards' zijn hervat, nadat deze in oktober werden stilgelegd na beschuldigingen aan het adres van hoofdrolspeler Kevin Spacey wegens seksueel misbruik. In het laatste seizoen maken acteurs Diane Lane en Greg Kinnear hun intrede, zo meldt Variety.

Lane werd in 2003 genomineerd voor een Oscar voor haar rol in de film 'Unfaithful'. Ze is ook genomineerd voor twee Emmy's en drie Golden Globes. Ze speelde onder meer in 'Under the Tuscan Sun' en 'Chaplin'. Ze zal te tevens zien zijn in de aankomende Amazon-serie 'The Romanoffs'. Kinnear speelde rollen in films als 'As Good As It Gets', waarvoor hij werd genomineerd voor een Oscar, 'Little Miss Sunshine' en de miniserie 'The Kennedys'. Lane en Kinnear spelen in de laatste afleveringen van 'House of Cards' broer en zus.

Het is nog onduidelijk hoe Spacey uit de populaire Netflix-serie zal geschreven worden. Wel zeker, is dat Robin Wright terugkeert als Claire Underwood. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...
Little Miss Sunshine

Little Miss Sunshine

Drama, Komedie  Regie: Jonathan Dayton & Valerie Faris Met: Steve Carell, Toni Collette, Greg Kinnear LITTLE MISS SUNSHINE is een komisch drama over probleemfamilie Hoover. Vader Richard (Greg Kinnear) -een doorgedraaide motivatiecoach-, Moeder Sheryl (Toni Collete), haar homoseksuele en suïcidale broer Frank (Steve Carell), dochter Olive (Abigail Breslin), zoon Dwayne -die weigert te praten- en... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: