Horrorhit 'Get Out' is nu ook een online cursus - Actueel Cinema

   - 

Het verrassend regiedebuut van Jordan Peele, 'Get Out', is nu ook in een online cursus gegoten. De film werd onlangs nog voor vier Oscars genomineerd. Geïnteresseerden kunnen de cursus volgen onder de naam 'The Sunken Place: Racism, Survival and Black Horror', meldt New Musical Express (NME). 

Professor Tananarive Due en haar echtgenoot Steven Barnes lanceerden de cursus en zijn tevens verantwoordelijk voor de lessen. De cursus werd vorig jaar al onderwezen aan studenten van de universiteit van Californië - Los Angeles en is vanaf nu ook online te volgen voor iedereen. Het lessenpakket kost 282 euro en duurt zes weken. Er worden geen punten uitgedeeld en er zijn ook geen examens af te leggen, maar studenten krijgen wel huiswerk en kunnen deelnemen aan virtuele scenarioschrijflessen.

Jordan Peele zal naar verwachting ook betrokken worden bij de lessen. Vorig jaar woonde de 38-jarige regisseur al een les bij op de universiteit van Californië - Los Angeles. De Amerikaanse acteur Tony Todd - bekend van de 'Final Destination'- en 'Candyman'-films - zal ook zijn steentje bijdragen aan de lessen. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...
Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...
Final Destination 2

Final Destination 2

Horror, Thriller  Regie: David Ellis Met: Ali Larter, A.J. Cook, Michael Landes

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: