Meryl Streep tekent voor tweede seizoen van HBO-reeks 'Big Little Lies' - Actueel Cinema

   - 

Drievoudig Oscarwinnares Meryl Streep zal binnenkort te zien zijn in het tweede seizoen van de populaire HBO-serie 'Big Little Lies'. Dat meldt entertainmentmagazine The Hollywood Reporter. Ze voegt zich zo bij een sterrencast met onder meer Reese Witherspoon en Nicole Kidman, die er ook in het eerste seizoen bij waren. HBO kondigde in december vorig jaar aan dat er een tweede seizoen van de miniserie op komst was. 

Streep - deze week nog genomineerd voor een Oscar voor haar rol in 'The Post' van Steven Spielberg - zal de rol van Mary Louise Wright vertolken, de moeder van Perry Wright. Het eerste seizoen van de miniserie, gebaseerd op de gelijknamige roman van de Australische Liane Moriarty, sleepte acht Emmy Awards en vier Golden Globes in de wacht. Begin vorige maand gaf HBO groen licht voor een tweede seizoen van zeven afleveringen.

'Big Little Lies' vertelt het verhaal van een groepje welstellende vrouwen in een Californisch kuststadje die de schone schijn ophouden maar heel wat geheimen verbergen. Een verdacht overlijden op de school van hun kinderen doet opeens heel wat lijken uit de kast vallen. De serie was eind december en begin deze maand bij ons te zien op Canvas en is nog tot 3 februari te bekijken op VRT NU. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: