24 Legacy, The Walking Dead S07, Black Sails S0, Fargo S03… ùUw serie review - Actueel Cinema

 

Na een eerste ultraverslavend seizoen dat me een groot slaapgebrek opleverde, begon ik de avonturen van Jack Bauer van alsmaar verderaf te volgen. Ik werd al snel moe van "realtime", herhalingen, vervelende personages enzovoort. Ik geef ook toe dat ik teleurgesteld ben in Kiefer Sutherland, zoon van de wonderlijke Donald, die jammer genoeg voor altijd in zijn monolithische spel bleef na 24. 


U zult dus begrijpen dat ik geen gat in de lucht sprong bij de aankondiging van de reboot (24: inheritance). Er is echt niets dat ons enthousiast maakt. 


Score: 6/10 Bonus: features


The Walking Dead is geweldig. Maar we moeten toegeven dat het universum van Robert Kirkman aan kracht verliest. Op welke manier kan hij zijn fans niet teleurstellen? Hoe kan er verder gegaan worden dan de Apocalyps en de (te?) langzame erosie van de overlevende mensen? Het 7e seizoen is goed. Maar het mist ballen.

Score: 6/10 Bonus: features

En een dubbele dosis Ewan McGregor! Maar is dat voldoende om van Fargo seizoen 3 een zegevierend succes te maken? Ja en nee…. Seizoen 2 begon uitstekend. Maar ’t einde was enigszins zielig. In seizoen 3 is het tegenovergestelde. Seizoen 3 begint nogal matig, maar naarmate de afleveringen vorderen vindt dit verhaal zijn ritme en de juiste balans tussen duisternis en humor. Een ander zeer mooi aspect: de keuze voor Carrie Coon (The Leftovers), Mary Elizabeth Winstead (BrainDead) en David Thewlis om dit tragikomische plaatje levendiger te maken. Zo leuk!

Score: 7/10 Bonus: features

In het kort:

  • Na een goed eerste seizoen, begint Blindspot aan een matig tweede seizoen... En dit nieuws laat de fans volledig onverschillig. En ’t is een waarschuwing voor wie op zoek is naar nieuwe nugget-televisie.

  • Black Sails heeft een uitstekende reputatie en bereikt een breed publiek. Maar het vierde - en eveneens laatste – seizoen is gewoon slecht. Plots denken we aan de vraag over de kip en het ei: heeft het team het opgegeven omdat het wist dat het voorbij was? Of is het de slechte kwaliteit van dit seizoen dat producenten ontmoedigt?

  • Het vierde seizoen van Sleepy Hollow valt in de smaak!

  • Altijd zo cool! Ballers seizoen 3 is een echte traktatie!

 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Dune 3, voorlopig nog niet ! - Actueel
Actueel

Dune 3, voorlopig nog niet !

Het tweede deel van Dune was een kassucces - en niet te vergeten: zeer goed ontvangen door de critici! Regisseur Denis Villeneuve moet onder een zekere druk hebben gestaan om meteen aan de slag te gaan met Dune Messiah, het volgende deel in de saga. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: