Oscarwinnares heeft spijt van haar samenwerking met Woody Allen - Actueel Cinema

   - 

De Amerikaanse actrice en Oscarwinnares Mira Sorvino heeft zich geëxcuseerd bij de dochter van Woody Allen, Dylan Farrow, voor de samenwerking met haar adoptievader. In 1993 werd Allen beschuldigd van aanranding door zijn toen zevenjarige adoptiedochter Farrow. Allen heeft de beschuldigingen altijd staalhard ontkend. Het onderzoek naar de zaak werd intussen stopgezet. 

De zaak kwam in 2014 en 2016 weer boven water toen Allens zoon, Ronan Farrow, in diverse media uitvoerig schreef over zijn vader. Sorvino verscheen in 1995 in 'Mighty Aphrodite' van Woody Allen. Voor haar bijrol in de film won ze een Academy Award en een Golden Globe. In een open brief in The Huffington Post gericht aan Dylan Farrow drukt ze nu haar spijt uit over de toenmalige samenwerking met Allen. "Ik was destijds een naïeve jonge actrice", begint ze. "Ik deed de mediaberichtgeving over die misbruikzaak af als een gevecht over het hoederecht tussen Mia Farrow en Allen, en ik keek niet verder dan dat. Daarvan heb ik nu ongelooflijk veel spijt", klinkt het. "Ik kan me niet inbeelden hoe je je gevoeld moet hebben, al die jaren dat je uitschreeuwde hoe die persoon je pijn gedaan had als kind en hoe ik en talloze anderen in Hollywood hem prezen en jou negeerden. Als moeder en als vrouw breekt dit mijn hart. Ik heb zoveel spijt!" Sorvino kondigde haar open brief aan met een tweet.

Even later tweette Farrow terug: "Mijn dankbaarheid kan niet uitgedrukt worden in woorden. Je moed is grenzeloos en je activisme een voorbeeld voor ons allen. Vanuit de grond van mijn hart: bedankt." (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: