Jackson Storm & Blisem Mc Queen special guests op 96e Brussels Motor Show - Actueel Cinema

   - 

Gisteren werd tijdens de opening van de 96e Brussels Motor Show de nieuwe lifesize race wagen ‘Jackson Storm’ voorgesteld aan de pers. Jackson Storm is één van de personages uit de Disney•Pixar animatiefilm CARS 3 die vorige zomer nog op de bioscoopaffiche stond en die ondertussen reeds beschikbaar is op VOD/BD/DVD. Naast Jackson heeft ook de gekende held van de populaire Cars franchise ‘Bliksem McQueen’ een plekje versierd op de stand. Beide levensgrote modellen zullen te bewonderen zijn gedurende de volledige duur van het autosalon! (tot en met 21 januari)
 
96e Brussels Motor Show – een Kids Tour en tal van animaties voor klein en groot 
De Brussels Motor Show onderscheidt zich al sinds jaar en dag door zijn bezoekers aanvullende animaties aan te bieden in de marge van de traditionele auto- en mototentoonstelling. Editie 2018 wordt geen uitzondering op die regel en heeft zelfs een belangrijke primeur in petto: de creatie van een Kids Tour voor kinderen van 4 tot 12 jaar. 
Vraag aan een kind om de ideale auto te tekenen en de kans is groot dat het eindresultaat op een rode bolide met flanknummer 95 en een grote glimlach lijkt. De vedette uit de Cars-trilogie van Disney is ontegensprekelijk een waar icoon voor de allerkleinsten. De Brussels Motor Show surft mee op het elan van de derde Cars-film: editie 2018 van het salon heeft namelijk een Kids Tour, die beslist in de smaak zal vallen bij de jongste bezoekers. 
Met de hulp van partners zoals Disney, Proximus, Total, VTM, Brussels Expo en Febelauto krijgt elk kind dat het salon bezoekt bij zijn komst in de Astrid-Hall een welkomstgeschenk bestaande uit een rugzak en een strandlaken in de kleuren van Cars 3, evenals een bon voor een miniatuurauto van de film en diverse goodies. Na die spectaculaire verwelkoming kunnen kinderen nog terecht in Paleis 4, waar een hele kidszone aan hen is gewijd: een ontspanningszone met diverse activiteiten zoals videogames, trapautootjes en gokarts, projectie van de eerste 10 minuten van de Cars 3-film op een groot scherm en diverse animaties. 
Kinderen kunnen er deelnemen aan een wedstrijd waarmee ze een van de tien elektrische Bliksem McQueen-auto’s of Bliksem McQueen-gokarts kunnen winnen. De prijzen worden over het hele salon verloot. Als dat geen onvergetelijke ervaring is! 
 
Cars 3, het verhaal
Voorbijgestreefd door de nieuwe generatie van ultrasnelle bolides, krijgt de legende Bliksem McQueen een serieuze achterstand in zijn favoriete sport. En het is vooral new kid on the block Jackson Storm die Bliksem het vuur aan de schenen legt tijdens de races. Om zijn positie terug te winnen en weer tot de top te behoren, moet de beroemde nr. 95 zich helemaal heruitvinden. Daarvoor krijgt Bliksem McQueen deze keer de waardevolle hulp van de enthousiaste, vrouwelijke monteur Cruz Ramirez. Om te bewijzen dat McQueen nog niet uitgeracet is, zal deze kampioen nog een versnelling hoger rijden tijdens de grootste Piston Cup race ooit.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Dune 3, voorlopig nog niet ! - Actueel
Actueel

Dune 3, voorlopig nog niet !

Het tweede deel van Dune was een kassucces - en niet te vergeten: zeer goed ontvangen door de critici! Regisseur Denis Villeneuve moet onder een zekere druk hebben gestaan om meteen aan de slag te gaan met Dune Messiah, het volgende deel in de saga. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: