Actrice Bella Thorne in schokkende Instagram-post: "Ik werd seksueel misbruikt tot mijn veertiende" - Actueel Cinema

   - 

De Amerikaanse actrice en voormalig Disney-sterretje Bella Thorne heeft op Instagram onthuld dat ze als kind jarenlang seksueel misbruikt werd. "Vanaf mijn eerste herinnering tot mijn veertiende werd ik seksueel misbruikt, totdat ik de moed vond om mijn kamerdeur 's nachts op slot te doen", aldus de 20-jarige actrice. Ze eindigde haar post met #TimesUp.

 "Elke nacht. Wachtend op iemand die weer wil profiteren van mijn leven. Elke keer opnieuw heb ik gewacht tot het zou stoppen, totdat het uiteindelijk stopte", klinkt het in het emotionele bericht. "Maar sommigen hebben niet het geluk om er levend uit te komen", voegt ze er nog aan toe. "Het is tijd om op te staan voor elke misbruikte ziel. #timesup."

Thorne is een rijzende ster in Hollywood; ze speelt momenteel de rol van Paige Townsen in de dramaserie 'Famous In Love'. Ze is ook actief als R&B- en popzangeres: in 2014 verscheen haar debuut-EP 'Jersey'. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: