Australische soapacteur Craig McLachlan beschuldigd van aanranding - Actueel Cinema

   - 

Craig McLachlan is de volgende acteur die terechtkomt in het oog van de #metoo-storm. Bij ons is de 52-jarige Australiër vooral bekend van zijn rollen als Henry Ramsey in de soapserie 'Neighbours' en als Kane Morgan in 'McLeod's Daughters'. McLachlan wordt door drie actrices beschuldigd van aanranding tijdens een opvoering van de rock' n roll musical 'The Rocky Horror Show' in 2014. Dat bericht entertainmentsite Deadline. 

McLachlan is een bekende naam in Australië, waar hij al dertig jaar op het televisiescherm verschijnt in tal van soaps en series. Ook in Hollywood is hij geen onbekende, met een eenmalige rol in 'NCIS: Los Angeles'. Drie actrices beschuldigen de acteur nu van aanranding. Ze hebben de aantijging openbaar gemaakt via de televisiezender Australian Broadcasting Corporation (ABC). McLachlan speelde de rol van Dr Frank N. Furter in 'The Rocky Horror Show' en heeft naar aanleiding van de beschuldigingen aangekondigd niet langer deel te zullen uitmaken van de cast in 2018. Detectives van de zedenrecherche van Melbourne onderzoeken de zaak.

McLachlan zelf ontkent in alle toonaarden: "Het lijken mij simpele verzinsels te zijn, misschien uit geldgewin, of om bekendheid te verwerven. In elk geval zijn ze totaal onwaar", klinkt het. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...
Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: