The Leisure Seeker, een mooi ontroerend verhaal - Actueel Cinema

   - 

Vorige week verscheen The Leisure Seeker, van Paolo Virzi, in de Belgische cinemazalen. Een niet te missen dramatische komedie met topacteurs Helen Mirren en Donald Sutherland.

Ella en John besluiten de zorg van hun artsen en hun volwassen kinderen te ontvluchten. John is een verstrooide professor maar nog goed te been. Ella is eerder fragiel maar heeft veel pit. Aan boord van hun camper, genaamd de Leisure Seeker, trekken ze van Boston naar Key West. Ze beleven momenten van extase en angst en vinden hun passie voor het leven en de liefde terug tijdens deze reis vol verrassingen.

The Leisure Seeker is een variatie op het Amerikaanse road movie genre. Een verhaal geschikt voor jong en oud dat benadrukt dat hoe we van ieder moment in ons leven ten volle moeten genieten. Een film zonder al te veel special effects, maar vooral veel krachtige emoties en verhelderende inzichten.

Via Imagine Films mochten enkele Cinenews VIP’s de film in sneak preview, nog voor deze in de zalen verscheen, aanschouwen. Bekijk hier hun commentaren. U kan de film vanaf nu zelf gaan zien in de bioscoop. Gaat u hem kijken? Laat ons dan zeker en vast weten wat u ervan vond op de filmpagina.

 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...
Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: