Jessica Alba op oudejaarsavond bevallen van derde kind - Actueel Cinema

   - 

De Amerikaanse actrice Jessica Alba is op zondagavond, op oudejaarsavond, bevallen van haar eerste zoon, Hayes Alba Warren. Alba, die eerder al twee dochters op de wereld zette, maakte het grote nieuws bekend via Instagram.

"Het mooiste cadeau vlak voor het nieuwe jaar!", stond er onder foto van de pasgeborene te lezen. "Cash en ik zijn supergelukkig. Haven en Honor zijn alvast fan van hun nieuwe broertje," schreef de 36-jarige actrice. Jessica Alba en haar man Cash Warren kregen eerder al twee dochters, namelijk Haven (6) en Honor (9). Eerder had de actrice in een interview gezegd dat haar man en zij wat onzeker waren over de komst een derde kind. Ze wisten niet goed welke invloed de geboorte van een jongetje op de familiedynamiek zou hebben. Alba kondigde haar zwangerschap in juli aan. Op haar Instagram-account deelde ze ook foto's van haar 'babyshower'-feestje. De Hollywood-ster liet eerder al weten dat haar zoontje haar laatste kind zal zijn. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Dune 3, voorlopig nog niet ! - Actueel
Actueel

Dune 3, voorlopig nog niet !

Het tweede deel van Dune was een kassucces - en niet te vergeten: zeer goed ontvangen door de critici! Regisseur Denis Villeneuve moet onder een zekere druk hebben gestaan om meteen aan de slag te gaan met Dune Messiah, het volgende deel in de saga. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: