Binnenkort remake van sitcom "Mad About You" - Actueel Cinema

   - 

Bijna 20 jaar na de laatste aflevering van de Amerikaanse sitcom "Mad About You" zullen hoofdrolspelers Helen Hunt en Paul Reiser meewerken aan een nieuwe reeks afleveringen. De remake zou in 2019 op het kleine scherm verschijnen, meldt The Hollywood Reporter.

Volgens geruchten onderhandelen producenten van Sony Television met Hunter en Reiser over de remake. De oorspronkelijke serie, die tussen 1992 en 1999 werd uitgezonden, zou daarmee een achtste seizoen krijgen. In dat nieuwe seizoen verlaat dochter Mabel het ouderlijk huis en moeten Paul en Jamie Buchmann omgaan met de leegte in hun gezin.

Paul Reiser gaf onlangs nog toe dat hij klaar was om de rol van Paul Buchmann opnieuw te spelen. "Als ik een interessant scenario krijg en kan werken met een goed team, ben ik bereid mee te werken", verklaarde hij eerder aan het magazine People. De eerste zeven seizoenen van "Mad About You" waren een immens succes voor de Amerikaanse televisiezender NBC. De serie werd met verschillende televisieprijzen gelauwerd, waaronder een Golden Globe en een Peabody Award. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: