Betty White krijgt Lifetime Achievement Award - Actueel Cinema

   - 

Hollywoodlegende Betty White wordt op 2 maart 2018 gelauwerd met een Lifetime Achievement Award. Ze krijgt die prijs op de 55ste editie van de International Cinematographers Guild Publicists Awards. Dat melden Amerikaanse entertainmentmedia. 

"Het is zo'n grote eer om erkend te worden om een leven lang te doen waar je van houdt", reageert de actrice. "Ik beschouw het nooit als vanzelfsprekend." De directeur van de International Cinematographers Guild had in zijn aankondiging niets dan lof voor White. "Betty White is een genot en een nationale schat. Ze brengt een glimlach op het gezicht van de natie en de ICG is vereerd om haar inspirerende werk te mogen eren."

White, 95 jaar oud, heeft een indrukwekkende carrière van meer dan 70 jaar achter de rug en won al zeven Emmy's. Ze speelde een aantal onvergetelijke rollen voor film en televisie, waaronder 'The Mary Tyler Moore Show', 'The Carol Burnett Show' en natuurlijk 'The Golden Girls' met haar rol als Rose Nylund. Haar recentste rol speelde ze in de komedie 'Hot in Cleveland'. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: