Amerikaanse sitcom 'The Office' plant comeback - Actueel Cinema

   - 

De Amerikaanse tv-zender National Broadcasting Company (NBC) meldt dat het plannen heeft om de sitcom 'The Office', die van 2005 tot 2013 al liep op de zender, weer op het scherm te krijgen met een nieuw seizoen. Entertainmentmagazine The Hollywood Reporter weet dat de voormalige ster van de serie, Steve Carell - alias regiomanager Michael Scott van het papierbedrijf Dunder Mifflin - alvast niet mee zal doen. Er wordt naar verluidt gezocht naar nieuwe acteurs en actrices om de originele cast aan te vullen.

 De geruchten over een nieuw seizoen doen al langer de ronde, maar deze zomer nog ontkende NBC en producer Universal Television die speculaties. Nu klinkt het echter dat de zender in vergevorderde onderhandelingen verwikkeld zit om de tv-serie weer nieuw leven in te blazen en lijken de plannen dus effectief werkelijkheid te worden.

'The Office' liep negen seizoenen lang op NBC en werd wereldwijd verkocht. Bij ons is de sitcom over het kantoorleven in een middelgroot Amerikaans papierbedrijf, gebaseerd op de door Ricky Gervais en Stephen Merchant bedachte gelijknamige BBC-comedyserie, te zien op zenders Q2 en CAZ.

De serie lanceerde de carrières van onder meer Carell, Rainn Wilson, John Krasinski, Jenna Fischer en Craig Robinson en sleepte vele prijzen in de wacht, waaronder enkele Emmy's en Golden Globes. De ster van de reeks, Steve Carell, zette er na het zevende seizoen een punt achter. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: