Tentoonstelling 'Star Wars Identities' komt in 2018 naar Brussel - Actueel Cinema

   - 

De tentoonstelling 'Star Wars Identities: The Exhibition' strijkt van 2 april tot 2 september 2018 neer in Paleis 2 van Brussels Expo. Aan de hand van originele rekwisieten en kledingstukken, wetenschappelijke achtergrondinformatie en een interactieve ontdekkingstocht kunnen bezoekers het Star Wars-universum ontdekken. 

Al meer dan 40 jaar volgen fans van over de hele wereld het leven van Luke en Anakin Skywalker, Han Solo en nog vele andere personages uit een 'galaxy far, far away'. Met de komst van nieuwe films leeft Star Wars weer op. Tijdens zijn wereldtournee houdt de expo 'Star Wars Identities: The Exhibition' als laatste in Europa ook halt in Brussel. De uitgebreide collectie die tentoongesteld zal worden, bestaat uit zo'n 200 originele rekwisieten, modellen, kostuums en illustraties uit alle delen van de Star Wars-serie. Binnen het hele universum van de expo staat de Star Wars-fan uiteindelijk centraal met een interactieve 'identity quest' die het hele bezoek duurt. De interactieve ervaring is verweven met de collectie en de educatieve inhoud en helpt bezoekers van alle leeftijden hun eigen persoonlijke, originele Star Wars-identiteit te creëren door aspecten van hun eigen karakter te combineren met fictieve elementen.

De allergrootste Star Wars-fans kunnen via een speciale actie die loopt tijdens de lancering van de film 'The Last Jedi' tickets boeken voor de avant-première van de expo op 2, 3 en 4 april. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

De Allereerste trailer van de langverwachte actifilm 'The Crow' - Actueel
Actueel

De Allereerste trailer van de langverwachte actifilm 'The Crow'

How far would you go? Bekijk hier de eerste beelden van THE CROW, gebaseerd op het verhaal van de Amerikaanse stripserie, gecreëerd door James O'Barr. Ontdek de duistere en meeslepende wereld van regisseur Rupert Sanders, met in de hoofdrol de getalenteerde Bill Skarsgård. Vanaf 5 juni zal deze... Verder lezen...
Star Wars: The Last Jedi

Star Wars: The Last Jedi

Actie, Science-Fiction, Avontuur  Regie: Rian Johnson Met: Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac Terwijl ze haar eerste stappen heeft gezet in een grote wereld, gaat Rey verder op haar epische reis met Finn, Poe en Luke Skywalker in het volgende hoofdstuk van de saga. Rey gaat in de leer bij Luke Skywalker op Ahch-To. Laatstgenoemde moet ondertussen afrekenen met een geloofscrisis. Intussen... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: