Netflix-serie 'Mindhunter' krijgt tweede seizoen - Actueel Cinema

    
Actueel
Netflix-serie 'Mindhunter' krijgt tweede seizoen

Streamingdienst Netflix heeft officieel een tweede seizoen besteld van de nieuwe misdaadserie 'Mindhunter'. Dat meldt entertainmentmagazine Deadline vandaag. 

Fans zullen wellicht blij zijn met de terugkeer van de serie, maar geheel onverwacht komt de beslissing niet. Nadat het eerste seizoen anderhalve maand geleden op Netflix verscheen, werd de serie zeer positief onthaald door recensenten. De streamingsite wist voor de regie van 'Mindhunter' niemand minder dan sterregisseur David Fincher te strikken. Fincher regisseerde voor Netflix ook al enkele afleveringen van de populaire serie 'House of Cards'.

'Mindhunter' draait om twee FBI-agenten in het Amerika van de jaren 70. De twee proberen inzichten te vergaren door in het hoofd van moordenaars te kruipen aan de hand van interviews. Die inzichten willen ze inzetten om toekomstige misdaden te vermijden of op te lossen. Die vorm van 'profileren' is tegenwoordig niet abnormaal, maar wordt in de jaren 70 van de serie vooral op scepsis onthaald. De releasedatum van het tweede seizoen is nog niet bekend. (Belga / Belga)

Commentaar geven op dit artikel

Al het nieuws cinema

De durvers achter 'Torpedo' - Actueel

De durvers achter 'Torpedo'

De opnames van 'Torpedo' zijn enkele dagen geleden van start gegaan. 'Torpedo' moet een avontuurlijke duikbootfilm worden die zich afspeelt tijdens WO II. Regisseur is Sven Huybrechts en de producers zijn Kobe Van Steenberghe en Hendrik Verthé, dezelfde durvers die ook al 'Patser', 'Black' en 'Image... Verder lezen...    Verder lezen op Cinevox
Scarlett Johansson ziet af van filmrol als transgender na protest - Actueel

Scarlett Johansson ziet af van filmrol als transgender na protest

Scarlett Johansson zou de rol van transgenderman Dante Gill spelen in de film 'Rub and Tug', over een misdaadkoning die een massagesalon gebruikte als dekmantel voor prostitutie. Er volgde kritiek op de casting van Johansson; velen vroegen zich af waarom de rol niet naar een transgenderactrice ging.
Johnny Depp en ex-managers sluiten overeenkomst - Actueel

Johnny Depp en ex-managers sluiten overeenkomst

Johnny Depp heeft een akkoord bereikt met zijn voormalige management. De Amerikaanse acteur klaagde The Management Group (TMG) eerder aan voor fraude en eiste 25 miljoen dollar (21 miljoen euro).
Game of Thrones voert nominatielijst Emmy Awards aan - Actueel

"Game of Thrones" voert nominatielijst Emmy Awards aan

Met 22 nominaties leidt de middeleeuwse fantasyreeks 'Game of Thrones' de nominatielijst voor de Emmy Awards. De Amerikaanse televisieprijzen worden dit jaar voor de 70e keer uitgereikt.
Bedenker 'La Casa de Papel' sluit exclusieve deal met Netflix - Actueel

Bedenker 'La Casa de Papel' sluit exclusieve deal met Netflix

Alex Piña, de bedenker en producent van de hitserie 'La Casa de Papel', gaat exclusief voor Netflix meerdere series bedenken en schrijven. De Spanjaard heeft een exclusieve deal gesloten met de streaminggigant.
Stormy Daniels opgepakt in stripclub - Actueel

Stormy Daniels opgepakt in stripclub

Pornoster Stormy Daniels is opgepakt toen ze aan het werk was in een stripclub in Ohio. Dat tweet haar advocaat Michael Avenatti vandaag. Daniels raakte vooral bekend omdat ze de Amerikaanse president Donald Trump in verlegenheid bracht. De twee zouden een korte verhouding gehad hebben, en kort... Verder lezen...
Game of Thrones voert nominatielijst Emmy Awards aan - Actueel

"Game of Thrones" voert nominatielijst Emmy Awards aan

Met 22 nominaties leidt de middeleeuwse fantasyreeks 'Game of Thrones' de nominatielijst voor de Emmy Awards. De Amerikaanse televisieprijzen worden dit jaar voor de 70e keer uitgereikt.