Apple koopt rechten op serie met Jennifer Aniston - Actueel Cinema

   - 

Apple heeft de rechten gekocht op een nieuwe serie die mede geproduceerd werd door de Amerikaanse actrices Jennifer Aniston en Reese Witherspoon. Dat liet een woordvoerder van het bedrijf gisteren optekenen. De aankoop illustreert de grotere focus van de Californische techreus op content. 

De woordvoerder bevestigde zo informatie die het magazine The Hollywood Reporter verspreidde, waaruit bleek dat het elektronicabedrijf groen licht had gegeven voor de productie van meteen twee seizoenen (20 afleveringen in totaal); een zeldzaamheid in de wereld van de televisieseries. Volgens Amerikaanse media dongen verschillende kandidaten naar de rechten op het project, dat inzoomt op het leven van presentatrices van ochtendshows op de Amerikaanse tv. Jennifer Aniston en Reese Witherspoon zullen rollen vertolken in de serie en zijn eveneens mede-eigenaar en co-producer, tezamen met productiebedrijf Media Res, dat het project in goede banen zal leiden. Voor Aniston wordt het een comeback naar het kleine scherm; ze zal voor het eerst sinds de iconische sitcom 'Friends' (1994-2004), die van haar een wereldster maakte, opnieuw in een serie verschijnen. Witherspoon was dit jaar nog te zien in de HBO-serie 'Big Little Lies'.

Apple rijft zo een tweede groot televisieproject binnen in enkele weken tijd. Midden oktober kondigde het bedrijf aan dat het een akkoord had bereikt met de groep NBC Universal en het productiebedrijf van regisseur Steven Spielberg voor het maken van tien nieuwe afleveringen van de tv-serie 'Amazing Stories', dat van 1985 tot 1987 liep op het Amerikaanse televisienetwerk NBC. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...
Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: