Will Smith doneerde miljoenen aan 'Fast and Furious'-acteur als steun in echtscheidingszaak - Actueel Cinema

   - 

Acteur Tyrese Gibson, bekend van de 'Fast and Furious'-films, ontving 5 miljoen dollar van de familie Smith als duwtje in de rug voor zijn rechtszaak tegen zijn ex-vrouw over het hoederecht van zijn dochter. Dat bericht het Britse magazine New Musical Express vandaag. Gibson kwam de voorbije weken nog in het nieuws door zijn dispuut met co-ster Dwayne Johnson. Gibson liet onder meer verstaan niet te willen meespelen in de nieuwe 'Fast and Furious'-film indien Johnson deel zou uitmaken van de cast. 

Smith heeft zijn daad van barmhartigheid alvast gedaan dit jaar. De acteur en zijn vrouw Jada-Pinkett Smith doneerden maar liefst 5 miljoen dollar aan Gibson, die in een echtscheidingszaak verwikkeld is met zijn ex; "genoeg om het nog even uit te houden", schreef Gibson in een Instagrampost. Smith, de ster in onder meer 'I Am Legend', 'Suicide Squad' en de 'Men In Black'-films, is kennelijk een trouwe vriend van Gibson, die naar de acteur en zijn echtgenote verwijst met "mijn broer en zus".

Gibson trouwde in december 2007 met Norma Mitchell, met wie hij een half jaar daarvoor dochter Shayla Somer Gibson kreeg. Hun huwelijk liep in 2009 stuk. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: