The Killing of a Sacred Deer - Een briljant verhaal met een waaier aan emoties - Actueel Cinema

   - 

Yorgos Lanthimos startte zijn internationale filmcarrière met films als Kinetta, Dogtooth en Alps. Zijn eerste Engelstalige film The Lobster won de juryprijs op het 68ste Cannes film festival. Afgelopen lente filmde Yorgos The Favourite met o.a. Emma Stone, Rachel Weisz en Olivia Colman. Zijn film die een perfecte mix vormt van horror, thriller en drama, genaamd The Killing of a Sacred Deer, kan je vanaf 1 november gaan bewonderen in de zalen.

 

Steven, een briljante chirurg, is getrouwd met Anna, een gerespecteerde oogarts. Ze leven gelukkig met hun twee kinderen Kim, 14 jaar oud en Bob, 12 jaar oud. Steven heeft al enige tijd Martin onder zijn vleugels genomen, een tiener die zijn vader verloor heeft. Maar Martin begint Steven en zijn familie te manipuleren en leidt Steven langzaam maar zeker tot een onvoorstelbaar offer.

 

 

The Killing of a Sacred Deer is een ware rollercoaster van emoties. 121 minuten lang beleef je alle verschillende emoties die je je maar kan inbeelden. Van schaterlachen tot grote angst en een zowaar ongemakkelijk gevoel. ’t Is een verhaal om je volledig in te laten meeslepen en de wereld rondom jou te vergeten.  
 
Ook de topcast die meewerkte aan The Killing of a Sacred Deer draagt hier zeker toe bij. Deze mix van horror, thriller en drama is reeds de tweede samenwerking tussen Nicole Kidman en Colin Farrel op zeer korte tijd. The Beguiled verscheen dan wel wat vroeger in de zalen, maar The Killing of a Sacred Deer werd eerder opgenomen.

U kan de film zelf vanaf 1 november gaan kijken in de bioscoop. En? Bent u alvast benieuwd? Gaat u de film in de bioscoop kijken? Zo ja, schrijf dan achteraf zeker en vast een review op de Cinenews website! Wij horen zeer graag wat u ervan vond!

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...
Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...
The Killing of a Sacred Deer

The Killing of a Sacred Deer

Horror, Thriller, Drama  Regie: Yorgos Lanthimos Met: Nicole Kidman, Colin Farrell, Alicia Silverstone Steven (Colin Farrell) is een charismatische en briljante chirurg die een jonge tiener onder zijn vleugels neemt. In het begin mengt deze jongeling zich in het leven van de familie van Steven en ontregelt hij langzaam aan de dagelijkse gang van zaken. Hij wordt echter steeds zorgwekkender en... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: