Porsche en dochter van wijlen Paul Walker schikken rechtszaak - Actueel Cinema

   - 

Een rechtszaak tussen de dochter van de overleden acteur Paul Walker en de Duitse autofabrikant Porsche is in der minne geschikt. Dat laat de luxewagenfabrikant weten in een persmededeling. Meadow Walker heeft Porsche gedagvaard omdat ze gelooft dat de autofabrikant schuld had aan de dood van haar vader bij een auto-ongeluk in 2013. 

"Deze zaak is in onderling akkoord en naar tevredenheid van beide partijen opgelost", luidt het in een persmededeling van Porsche. De autofabrikant weigerde verdere verklaringen af te leggen over dit akkoord of de afwikkeling van de rechtszaak. Meadow Walker was 16 jaar oud toen ze in 2015 een rechtszaak tegen Porsche begon, twee jaar na het dodelijke auto-ongeluk met een Porsche Carrera GT waarbij haar vader en een vriend omkwamen. De nabestaanden van de "The Fast & The Furious"-acteur geloven dat de acteur het ongeluk had kunnen overleven als hij zijn autogordel had kunnen losmaken.

Bovendien meent de advocaat van de familie Walker dat de bewuste Porsche nooit was ontworpen om veilig te kunnen rijden op hoge snelheden. Juist voor het ongeval haalde de Porsche snelheden van 150 kilometer per uur. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...
Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...
Fast and Furious

Fast and Furious

Thriller, Actie  Regie: Rob Cohen Met: Paul Walker, Vin Diesel, Michelle Rodriguez Domenic Toretto is de leider van een straatbende die er van verdacht wordt dure electronische apparatuur gestolen te hebben. Een undercover agent probeert uit te vinden wie er verantwoordelijk is voor de diefstallen. Hij wordt verliefd op Domenic's jongere zus.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: