Tomb Raider - First rushes Cinema

   - 

Maar deze verandering - op het grote scherm - zal de fans van het personage zeker niet verrassen... Het videospel is sinds 1996 goed ontwikkeld, en mettertijd heeft Lara enorm veel geloofwaardigheid vergaard.

Als voorbeeld van een reeks opeenvolgende experimenten nemen we de uitstekende reboot van 2013 (ontwikkeld door Crystal Dynamics en Square Enix) waar we Lara als 21-jarige leren kennen met een meer radicaal en actief karakter. Een geweldige terugkeer!

De film uit 2015 legt een geweldig hoge standaard voor het vervolg. Deze vormde dan ook een inspiratie voor de nieuwe film geregisseerd Noor Roar Uthaund (The Wave) waarin Lara’s personage neergezet wordt door de Zweedse actrice Alicia Vikander. Wij kijken er alvast enorm naar uit!

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: