Derde seizoen van 'Rick and Morty' breekt kijkcijferrecords in Amerika - Actueel Cinema

    
Actueel
Derde seizoen van 'Rick and Morty' breekt kijkcijferrecords in Amerika

Het derde seizoen van de komische sciencefiction animatieserie 'Rick and Morty' zit erop, en de balans oogt mooi: de serie haalde de hoogste kijkcijfers in de geschiedenis van Adult Swim, het programmablok op Cartoon Network in de Verenigde Staten. Dat meldt entertainmentsite deadline.com. 

Bovendien tekende de finale afgelopen zondag volgens Adult Swim en Nielsen voor het best bekeken programma van de dag in de doelgroepen 18-24, 18-34 en 18-49 jaar. De serie, gemaakt door Dan Harmon en Justin Roiland, volgt een sociopathische wetenschapper die zijn timide kleinzoon meesleurt in de gekste en gevaarlijkste avonturen. De serie werd een kijkcijfersucces en een tweede seizoen ging in 2015 van start. Het derde seizoen kwam dit jaar op de buis.

Op recensiesite Rotten Tomatoes krijgt de animatieserie een score van maar liefst 98%. Op IMDb.com heeft de serie als beoordeling een 9,4. Bij ons is 'Rick and Morty' te zien op Netflix. (Belga / Belga)

Commentaar geven op dit artikel

Al het nieuws cinema

De durvers achter 'Torpedo' - Actueel

De durvers achter 'Torpedo'

De opnames van 'Torpedo' zijn enkele dagen geleden van start gegaan. 'Torpedo' moet een avontuurlijke duikbootfilm worden die zich afspeelt tijdens WO II. Regisseur is Sven Huybrechts en de producers zijn Kobe Van Steenberghe en Hendrik Verthé, dezelfde durvers die ook al 'Patser', 'Black' en 'Image... Verder lezen...    Verder lezen op Cinevox
Scarlett Johansson ziet af van filmrol als transgender na protest - Actueel

Scarlett Johansson ziet af van filmrol als transgender na protest

Scarlett Johansson zou de rol van transgenderman Dante Gill spelen in de film 'Rub and Tug', over een misdaadkoning die een massagesalon gebruikte als dekmantel voor prostitutie. Er volgde kritiek op de casting van Johansson; velen vroegen zich af waarom de rol niet naar een transgenderactrice ging.
Johnny Depp en ex-managers sluiten overeenkomst - Actueel

Johnny Depp en ex-managers sluiten overeenkomst

Johnny Depp heeft een akkoord bereikt met zijn voormalige management. De Amerikaanse acteur klaagde The Management Group (TMG) eerder aan voor fraude en eiste 25 miljoen dollar (21 miljoen euro).
Game of Thrones voert nominatielijst Emmy Awards aan - Actueel

"Game of Thrones" voert nominatielijst Emmy Awards aan

Met 22 nominaties leidt de middeleeuwse fantasyreeks 'Game of Thrones' de nominatielijst voor de Emmy Awards. De Amerikaanse televisieprijzen worden dit jaar voor de 70e keer uitgereikt.
Bedenker 'La Casa de Papel' sluit exclusieve deal met Netflix - Actueel

Bedenker 'La Casa de Papel' sluit exclusieve deal met Netflix

Alex Piña, de bedenker en producent van de hitserie 'La Casa de Papel', gaat exclusief voor Netflix meerdere series bedenken en schrijven. De Spanjaard heeft een exclusieve deal gesloten met de streaminggigant.
Stormy Daniels opgepakt in stripclub - Actueel

Stormy Daniels opgepakt in stripclub

Pornoster Stormy Daniels is opgepakt toen ze aan het werk was in een stripclub in Ohio. Dat tweet haar advocaat Michael Avenatti vandaag. Daniels raakte vooral bekend omdat ze de Amerikaanse president Donald Trump in verlegenheid bracht. De twee zouden een korte verhouding gehad hebben, en kort... Verder lezen...
Game of Thrones voert nominatielijst Emmy Awards aan - Actueel

"Game of Thrones" voert nominatielijst Emmy Awards aan

Met 22 nominaties leidt de middeleeuwse fantasyreeks 'Game of Thrones' de nominatielijst voor de Emmy Awards. De Amerikaanse televisieprijzen worden dit jaar voor de 70e keer uitgereikt.