Dakappartement Matthias Schoenaerts onbewoonbaar na moeilijk te bestrijden brand - Actueel Cinema

   - 

In de Arenbergstraat in hartje Antwerpen heeft een appartementsgebouw gisterenavond ernstige schade opgelopen door een brand. Dat zegt de Brandweer Zone Antwerpen. De brand ontstond in de nutsschacht van een dakappartement en was gezien de locatie bijzonder moeilijk te bestrijden. Het dakappartement, volgens verschillende media eigendom van acteur Matthias Schoenaerts, werd na afloop onbewoonbaar verklaard en ook de bewoners van de andere appartementen moesten de nacht elders doorbrengen. 

De brandweer rukte uit met heel wat materieel en mankracht en moest hier en daar breekwerken uitvoeren omdat het vuur zich smeulend verspreidde via de isolatie in de vloer van het dakappartement. Ook het onderliggende appartement raakte zo beschadigd, al is daar vooral waterschade. Bij de interventie raakte ook een brandweerman lichtgewond.

De brandweer blijft nog een tijd ter plaatse om zich ervan te vergewissen dat de brand volledig geblust is. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...
Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: