"Breaking Bad"-acteur Aaron Paul binnenkort vader - Actueel Cinema

   - 

De Amerikaanse acteur Aaron Paul en zijn vrouw, regisseur Lauren Parsekian, worden binnenkort ouders. Ze kondigden de zwangerschap gisteren aan via Instagram, meldt People. 

"Dag allemaal! Kijk eens wat ik gedaan heb!", schreef de "Breaking Bad"-acteur bij een foto van zijn zwangere vrouw op Instagram. "Ik heb geen woorden om uit te drukken hoe gelukkig ik nu ben. Het was hoog tijd om dit prachtige nieuws met jullie te delen." Het nieuws komt enigszins als een verrassing, want afgelopen zomer verklaarde de 38-jarige acteur nog dat hij geen plannen had om een gezin te starten. "Eerlijk gezegd hebben we er nog niet echt over nagedacht. We hebben geen haast", klonk het toen.

Aaron Paul en zijn vrouw Lauren zijn vier jaar geleden getrouwd in Malibu tijdens een grote huwelijksceremonie. Ze hebben elkaar voor het eerst ontmoet op het Coachella-muziekfestival in Californië. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...
Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: