Fergie en Josh Duhamel gaan scheiden - Actueel Cinema

   - 

Zangeres Fergie en haar man, acteur Josh Duhamel, gaan scheiden. "Met veel liefde en respect hebben we eerder dit jaar besloten om uit elkaar te gaan", klinkt het in een gezamenlijke verklaring. 

"Om onze familie alle ruimte te geven aan dit nieuws te wennen, wilden we het nieuws nog even privé houden voordat we dit met het grote publiek deelden. We zullen altijd verbonden blijven in onze steun naar elkaar en naar onze familie." Fergie (42) en Duhamel (44) leerden elkaar kennen in 2004 op de set van de Amerikaanse televisieserie Las Vegas waarin Duhamel speelde. Ze gaven elkaar in 2009 het jawoord en kregen in 2013 een zoon, genaamd Axl.

Begin 2015 liet het koppel weten relatietherapie te volgen. De zangeres vertelde destijds dat de therapie hun relatie verbeterde. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: