Jennifer Lawrence zet carrière twee jaar op lager pitje - Actueel Cinema

   - 

De Amerikaanse actrice Jennifer Lawrence heeft bekendgemaakt tijdelijk te stoppen met haar acteerwerk. Lawrence last een rustmomentje in haar overvolle agenda en heeft de komende twee jaar niets meer gepland staan, zo vertelt ze in een interview tijdens de perstoer voor haar nieuwste film mother!. Dat schrijft Filmtotaal.nl.

 Lawrence heeft naar eigen zeggen een break nodig. De afgelopen jaren verscheen de populaire actrice in vele grootschalige filmproducties. Een pauze is dan ook best te begrijpen. Lawrence kondigde haar beslissing aan in het Amerikaanse televisieprogramma Today. "Ik las een pauze in en stop voorlopig met acteren. De komende twee jaar staat er geen enkel punt in mijn agenda," vertelt Lawrence. Op de vraag hoe de 27-jarige actrice haar tijd gaat besteden, antwoordt de grappenmaakster: "Ik weet het niet. Misschien ga ik pottenbakken?"

Hoewel J-Law dus voor twee jaar niets in haar agenda heeft staan, betekent dat niet dat fans van de actrice haar daadwerkelijk jaren moeten gaan missen. Volgens Lawrence kan het namelijk best wezen dat ze binnen een half jaar weer terug in de schijnwerpers is, zo zegt ze toe. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: