George R.R. Martin corrigeert 'fake news': "Ik kijk wel degelijk naar Game Of Thrones" - Actueel Cinema

   - 

George R.R. Martin werd bij thuiskomst van zijn reis naar New Mexico geconfronteerd met verrassend nieuws: de auteur van 'Het Lied van IJs en Vuur', waar 'Game of Thrones' op is gebaseerd, zou de immens populaire televisieserie zelf niet volgen. "Niet waar", spreekt Martin de mediaberichten van onder meer The New York Post nu tegen. 

Martin verklaarde aan het Amerikaanse magazine Entertainment Weekly dat hij zich niet kan herinneren zoiets gezegd te hebben. Wel heeft hij gedurende zijn reis geen tijd gehad om televisie te kijken, en is hij dus ook niet mee met het zevende en voorlaatste seizoen van 'Game Of Thrones'. "Misschien was dat een bron van verwarring", aldus de 68-jarige auteur.

Martin is momenteel betrokken bij enkele op stapel staande prequel-projecten van 'Game Of Thrones', en de man is ook druk in de weer met het zesde deel van zijn boekenreeks, 'The Winds of Winter' getiteld. De seizoensfinale van 'Game Of Thrones' wordt deze zondag uitgezonden op de Amerikaanse betaalzender HBO. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: