Robert Downey Jr waarschuwt fans voor oplichters - Actueel Cinema

   - 

Een of meerdere oplichters proberen via privéberichten en chatapplicaties om zich voor te doen als Hollywood-acteur Robert Downey Jr met het doel zijn fans geld te ontfutselen. De acteur van films als "Natural Born Killers" en "Iron Man" waarschuwt zijn fans vandaag via Twitter om niet in te gaan op zulke berichten. 

"Liefste fans, ik heb vernomen dat een of meer oplichters mij imiteren om jullie op te lichten. Ze benaderen jullie via privéberichten of chatprogramma's en vragen om donaties voor allerlei goede doelen. Ik wil jullie laten weten dat ik nooit mijn fans contacteer via privéberichten of chatprogramma's. Ik zou ook nooit een fan om geld vragen, om welke reden ook", schrijft de acteur op Twitter.

Robert Downey Jr benadrukt verder dat hij enkel met zijn fans communiceert via officiële, geverifieerde sociale mediaprofielen (zoals @RobertDowneyJr op Twitter, nvdr.). (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: