Vier Kerst met Olaf! - Actueel Cinema

   - 

Walt Disney Animation Studios (WDAS) en Pixar Animation Studios slaan deze kerstvakantie de handen in elkaar voor de nieuwe kortfilm “Olaf’s Frozen Avontuur”. De kortfilm zal de opener zijn van de nieuwe Disney•Pixar creatie “Coco”, die vanaf 29 november 2017 te zien is in alle Belgische filmzalen. 
 
De 21-minutenlange kortfilm herenigt de vaste cast en personages op het witte doek voor een nieuw, hartverwarmend avontuur. Olaf gaat op missie om de allermooiste kersttradities te verzamelen voor Anna, Elsa en Kristoff. De film neemt het publiek mee op een muzikale reis door Arendelle en bevat maar liefst vier nieuwe liedjes.

De kortfilm speelt voor "Coco", de nieuwe creatie van Disney•Pixar, en is te zien in de Belgische bioscopen vanaf 29 november 2017. 

Het is de allereerste kerstvakantie sinds de poorten van Arendelle weer geopend zijn. Anna en Elsa organiseren een groot feest voor alle inwoners van Arendelle. Het feest is helaas voor korte duur; plots vertrekken alle genodigden huiswaarts om Kerstmis door te brengen bij hun familie. De zussen zien hoe alle families Kerst vieren op hun unieke manier en dat elke familie een eigen traditie heeft...behalve zij. Dus, besluit Olaf op avontuur te gaan en het hele koninkrijk af te speuren. Hij gaat op zoek naar de allerleukste tradities, zodat hij met zijn vrienden een onvergetelijke Kerst beleeft.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: