Kleine gastrol voor Ed Sheeran in nieuwe seizoen van "Game of Thrones" - Actueel Cinema

   - 

De Britse zanger Ed Sheeran heeft in de eerste aflevering van het zevende seizoen van "Game of Thrones" een kleine gastrol gekregen. Hij speelde een anonieme soldaat die rond het kampvuur een lied zingt. De aflevering was gisteren voor het eerst te zien via de Amerikaanse betaalzender HBO, melden verschillende Amerikaanse media. 

Sheeran was te zien in een scène waar hij een liedje zingt wanneer Arya Stark, vertolkt door Maisie Williams, op een paard voorbijrijdt. "Dat is een prachtig lied. Nog nooit gehoord", zegt Arya. Waarop Sheerans personage antwoordt: "Het is een nieuw lied."

De première van het zevende seizoen ging gepaard met een aantal storingen op het streamingplatform van betaalzender HBO. Veel gebruikers klaagden op sociale media over onderbrekingen, die vermoedelijk te wijten waren aan een overbelasting van de servers. HBO heeft beloofd dit incident te onderzoeken. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: