Ex-managers leggen persoonlijke mails met Johnny Depp bloot - Actueel Cinema

   - 

Er zijn enkele pijnlijke mailgesprekken gelekt tussen Johnny Depp en zijn ex-managers. De acteur is momenteel in een zware juridische strijd verwikkeld met managersgroep TMG. Die betichtten hem van financiële losbandigheid. Depp vindt het op zijn beurt niet zijn schuld dat hij in de problemen zit. Dat schrijft Deadline. 

De wereldbekende acteur brak met zijn management en deed hen in januari een proces aan. De groep zou zijn geld slecht beheerd hebben, waardoor hij diep in de schulden was terecht gekomen. Maar dat verwijt veroorzaakte een felle reactie en vandaag heeft TMG een lading e-mails en telefoongesprekken aan de rechtbank gegeven. Daaruit moet blijken dat de acteur maar al te goed wist dat er een haar in de boter zat.

In de uitgelekte gesprekken komt aan het licht dat manager Joel Mandel hem opriep 'het rustig aan te doen', en 'realistisch te kijken naar uitgaven en inkomsten" en "er evenwicht in te brengen'. Johnny antwoordde daarop dat "hij zijn uiterste best doet om op zijn uitgaven te letten, maar dat hij niet veel aan kon doen omdat hij zijn kinderen en familie de beste kerstmis wilde geven." Hij gaf daarna aan hoeveel zijn toekomstige filmprojecten zouden opbrengen, "waardoor alles wel in orde zou komen". (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Dune 3, voorlopig nog niet ! - Actueel
Actueel

Dune 3, voorlopig nog niet !

Het tweede deel van Dune was een kassucces - en niet te vergeten: zeer goed ontvangen door de critici! Regisseur Denis Villeneuve moet onder een zekere druk hebben gestaan om meteen aan de slag te gaan met Dune Messiah, het volgende deel in de saga. Verder lezen...
5 films om in de stemming te komen voor seks - Actueel
Actueel

5 films om in de stemming te komen voor seks

We hebben deze lijst van 5 films samengesteld voor de geliefden die dit lezen om jullie in de stemming te brengen. Pak je popcorn en leun tegen elkaar aan, want dit wordt een spannend avontuur. Meer verklappen we niet... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: