Michiel Huisman krijgt rol in The Haunting of Hill House - Actueel Cinema

   - 

Netflix heeft de Nederlandse acteur Michiel Huisman gestrikt voor een rol in de nieuwe serie The Haunting of Hill House. De serie is gebaseerd op het horrorboek met dezelfde naam uit 1959, over vier mensen die een huis delen en allemaal hun eigen bovennatuurlijke ervaringen hebben. Het boek werd twee keer verfilmd, de laatste maal onder de naam The Haunting, met Liam Neeson, Catherine Zeta-Jones en Owen Wilson. 

Huisman gaat volgens The Hollywood Reporter Steven Crane spelen, schrijver van boeken over bovennatuurlijke zaken, waaronder zijn memoires over de tijd die zijn familie in het beruchte huis doorbracht. De acteur is als eerste gecast, wie zijn collega's worden is nog niet bekend. De 35-jarige Nederlander heeft inmiddels een imposant Hollywood-cv opgebouwd.

Hij heeft een vaste rol in Game Of Thrones en speelde daarnaast onder meer in series Treme, Orphan Black, Harley And The Davidsons en hij had een grote rol in de film The Age Of Adaline, met Blake Lively en Harrison Ford. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: