Geen tweede seizoen voor "24: Legacy" - Actueel Cinema

   - 

De Amerikaanse televisieserie "24: Legacy", een reboot van de met een Emmy en Golden Globe bekroonde crimiserie "24", is na amper één seizoen afgevoerd. Televisiezender Fox is niet van plan om een nieuw seizoen te produceren, meldt Deadline vandaag.

 "24: Legacy" moest een zogenaamde reboot, een heruitvinding worden van de originele hitserie met nieuwe personages en acteurs zoals Corey Hawkins ("Straight Outta Compton"), Miranda Otto ("The Lord of the Rings") en Jimmy Smits ("L.A. Law"). De serie ging in première op 5 februari van dit jaar en was maar een matig succes op het kleine scherm.

Hoewel de pilootaflevering 17,6 kijkers wist te lokken, trokken latere afleveringen gemiddeld maar 4 miljoen kijkers. Televisiezender Fox sluit echter niet uit dat het nog andere spin-offs van "24" zal produceren. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Dune 3, voorlopig nog niet ! - Actueel
Actueel

Dune 3, voorlopig nog niet !

Het tweede deel van Dune was een kassucces - en niet te vergeten: zeer goed ontvangen door de critici! Regisseur Denis Villeneuve moet onder een zekere druk hebben gestaan om meteen aan de slag te gaan met Dune Messiah, het volgende deel in de saga. Verder lezen...
Ontdek nu de nieuwe trailer en poster voor 'Inside Out 2' - Actueel
Actueel

Ontdek nu de nieuwe trailer en poster voor 'Inside Out 2'

Ontdek nu de nieuwe trailer en poster voor Disney en Pixars nieuwe bioscooprelease "Inside Out 2", die nieuwe emoties verwelkomt in het hoofd van tiener Riley. Samen met Plezier (met in de originele versie de stem van Amy Poehler), Woede (stem van Lewis Black), Verdriet (stem van Phyllis Smith),... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: