Actrice Diane Kruger zet tatoeage na verloren weddenschap - Actueel Cinema

   - 

Actrice Diane Kruger mocht op het filmfestival Cannes de award voor beste actrice in ontvangst nemen voor haar rol in "Into the Fade", en daarbij komt meteen ook een tatoeage. Met regisseur Fatih Akin had ze gewed dat de film nooit geselecteerd zou worden, laat staan dat hij een prijs zou winnen. Die weddenschap heeft ze dus verloren. 

De 40-jarige Kruger mocht zondag in Cannes een award ontvangen voor haar werk in het neo-nazi-terroristische drama "Into the Fade", maar was ervan overtuigde dat dit nooit ging gebeuren. De inzet van de weddenschap is een tatoeage van een anker, zoals die vaak wordt gezet in Akins thuisstad Hamburg. 

Krugers ex-vriend Joshua Jackson, met wie ze maar liefst tien jaar verkeerde, was de eerste om haar te feliciteren om haar prestatie. "Yes she Cannes", schreef Jackson op zijn Instagram-account. "Ik heb de integriteit en toewijding gezien die je bij elke job toont, het werd hoog tijd dat je er erkenning voor krijgt. Proficiat!" Krugers huidige vriend Norman Reedus ("The Walking Dead") zette haar natuurlijk ook in de bloemetjes. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: