Tom Cruise bevestigt komst nieuwe "Top Gun" - Actueel Cinema

   - 

De Amerikaanse acteur Tom Cruise heeft vandaag bevestigd dat de succesvolle actiefilm "Top Gun" uit 1986 een vervolg krijgt. Dat zei hij in een interview op de Australische televisie.

 In Hollywood gonsde het al langer van de geruchten over een vervolg op de klassieker uit 1986 met onder andere Tom Cruise en Val Kilmer in de rollen van straaljagerpiloten Pete 'Maverick' Mitchell en Tom 'Iceman' Kazanski. Producent Jerry Bruckheimer verklapte zaterdag al aan Entertainment Tonight dat er een script klaar lag en dat filmmaatschappij Paramount ook interesse had. "Zodra we alle neuzen dezelfde richting op hebben staan kunnen we echt gaan beginnen", aldus Bruckheimer. Die had in januari 2016 al een foto met Cruise getweet, met als onderschrift: "Terug voor een weekendje New Orleans om mijn oude vriend Tom te zien en het over "Top Gun 2" te hebben. "Het is waar", zei Cruise met een grote glimlach op de vraag of er een vervolg komt op Top Gun. "En weet je wat? De opnamen zijn waarschijnlijk al volgend jaar. Het gaat echt gebeuren", vervolgde de acteur.

Cruise was in Australië ter promotie van "The Mummy", dat in juni uitkomt. De film met acteurs als Tom Cruise, Val Kilmer, Kelly McGillis, Meg Ryan en Tim Robbins bracht eind jaren '80 zo'n 345 miljoen dollar in het laatje. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...
Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: