Kate Moss produceert documentaire over George Michael - Actueel Cinema

   - 

Het Britse supermodel Kate Moss werkt mee aan "Freedom", een documentaire over de vorig jaar overleden zanger George Michael. Momenteel vinden er enkele opnames plaats in het huis van de zanger in de exclusieve Londense buitenwijk Highgate. Moss leidt de opnames, meldt de Britse tabloid The Sun. 

De documentaire laat vooral zien hoe de zanger de laatste jaren van zijn leven steeds meer in eenzaamheid doorbracht. Volgens de krant is het de eerste keer dat er camera's worden toegelaten in de privéwoning van de overleden zanger. Er waren al een aantal opnames gemaakt in het begin van vorig jaar, maar door zijn overlijden op 25 december 2016 moesten er enkele scènes opnieuw worden gefilmd. Moss en de zanger waren zeer goede vrienden, getuigde ze zelf in een interview vlak voor zijn overlijden. Het stijlicoon woonde vlak naast de zanger en onthulde onlangs dat er tussen haar huis en zijn tuin een geheim tuinpad was aangelegd.

"De fans van George Michael zullen een exclusieve kijk op zijn leven krijgen", verklaart een bron aan The Sun. "Veel mensen weten niet hoe hij zijn laatste jaren heeft doorgebracht." George Michael was een van de succesvolste zangers uit de jaren 1980 en 1990. Hij overleed op kerstdag 2016 in Goring-on-Thames, in het graafschap Oxfordshire, aan natuurlijke doodsoorzaken. De popzanger was vooral bekend van nummers als "Last Christmas" en "Wake Me Up Before You Go-Go", met zijn groep Wham! (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Dune 3, voorlopig nog niet ! - Actueel
Actueel

Dune 3, voorlopig nog niet !

Het tweede deel van Dune was een kassucces - en niet te vergeten: zeer goed ontvangen door de critici! Regisseur Denis Villeneuve moet onder een zekere druk hebben gestaan om meteen aan de slag te gaan met Dune Messiah, het volgende deel in de saga. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: