Vier opvolgreeksen van "Game of Thrones" in de maak - Actueel Cinema

   - 

Er zijn vier series in de maak die als opvolger van "Game of Thrones" moeten dienen, dat heeft HBO bevestigd. De betaalzender gaat daarvoor met bedenker George RR Martin in zee.

 Het zevende seizoen van de populaire serie komt op 16 juli uit, maar fans hoeven alvast niet te treuren. HBO heeft een overeenkomst gesloten met bedenker George RR Martin om vier vervolgen te maken na het einde van de reeks. Martin zal samenwerken met Jane Goldman (schrijver van "Kick-Ass"), Carly Wray ("Mad Men"), Max Borenstein ("Godzilla") en Brian Helgeland ("Mystic River"). De projecten zitten in hun ontwikkelingsfase en het is niet duidelijk of het om sequels, prequels of compleet aparte spin-offs gaat. Wel wilde HBO kwijt dat de nieuwe series "verschillende tijdsperiodes in het rijke en uitgebreide universum van George R.R. Martin zullen verkennen". Ook is bekend dat producers Dan Weiss en Dan Benioff aan de projecten zullen meewerken, maar er niet aan meeschrijven. Martin doet dat wel bij twee van de vier opvolgers. De auteur is momenteel nog bezig aan de laatste boeken van de "A Song of Fire and Ice"-reeks. Het zesde boek, "The Winds of Winter", zou ergens dit jaar moeten verschijnen. Dat liep eerder al vertraging op, maar de schrijver verklapte het lot van de personages aan de televisiemakers en de serie haalde de verhaallijn van de boeken inmiddels in.

Een deadline voor de opvolgers is er niet. "We zullen zoveel tijd voorzien als de schrijvers nodig hebben", zegt een woordvoerder van de zender. "Wanneer de scripts binnen zijn, evalueren we alles." (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: