Thor 3: Ragnarok - Making of Cinema

 

Geef toe dat de portrettering van Asgard in het eerste deel van de Thors avonturen meer op een gay pride lijkt dan op een koninkrijk van Scandinavische goden. Ook over Tom Hiddlestons acteerprestatie (Loki) konden we niet echt naar huis schrijven en de algemene overacting vloeide zelfs wat door naar Natalie Portman en Stellan Skarsgård. Op zich niet zo erg, want de film ging uiteindelijk voort als een aangename guilty pleasure (ja, biecht maar op!).

Het vervolg is daarentegen niet kunnen ontsnappen aan de algemene verduistering van de Marvel adaptaties. The Dark World heeft z’n naam duidelijk niet gestolen. De film sleept onze trouwe vechter nog dichter naar de donkerste dieptes. En laten we de Avengers ook niet vergeten, waar Thor een andere focus inneemt.  

Aldus, aanschouw: Thor 3: Ragnarok. De entertainende trailer zit vol met verbazingwekkende beelden, nieuwe werelden, intrigerende personages en typische humoristische uitspattingen. We bevinden ons nabij de Apocalyps of de vernietiging van Asgard en krijgen een kleine passage te zien van de Hulk. Met dit voorsmaakje zou men bijna denken dat er een vleugje Guardians of the Galaxy zich zachtjes door het Marvel-universum - op groot scherm- wentelt. 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: