The Beguiled - First rushes Cinema

 

De critici van Sofia Coppola benadrukken haar nonchalant jetsetter kantje waarin ze rouwt om de melancholie en existentiële angsten van de “arme” rijken. In haar inerte cinema lijken de personages onderdanig aan vreemde krachten en laten hun leiden door de wil van het toeval. 

Naast deze voortreffelijke esthetische mania, aangesterkt door megahippe soundtracks (Air! Phoenix!), neemt Sofia Coppola haar tijd en adoreert ze het impliciete en nuances. We geven toe, we vinden haar werk fascinerend! The Beguiled laat de indruk na een keerpunt te worden in de carrière van de regisseuse. De casting schreeuwt er al om: we vinden Kirsten Dunst en Elle Fanning, die al eens voor de camera van Coppola hebben gestaan, aan de zijde van Nicole Kidman en Colin Farell. Daarnaast gaat het hier over een remake van de film van Don Siegel, met Clint Eastwoord in de hoofdrol, die uitkwam in 1971. Ook de donkere elementen zijn van de partij: een gewelddadig verlangen, de oorlogsverbanning, jaloezie en…. Hier stoppen we! Laten we zeggen dat het al een intrigerend stukje film is én wordt. 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: