Naaktfoto's van "Game of Thrones"-actrice Carice Van Houten gelekt - Actueel Cinema

   - 

De Nederlandse actrice Carice Van Houten (40), onder andere bekend van de populaire HBO-serie "Game of Thrones" en "Zwartboek", is het slachtoffer geworden "The Fappening", een groep hackers die haar naaktfoto's op het internet hebben gezwierd. Eerder overviel het zangeres Miley Cyrus en actrice Kate Hudson ook. 

De hackers gingen aan de haal met foto's uit haar privécollectie, waarop ze samen met haar vriend en acteur Guy Pearce te zien is. Op de naaktfoto's, waarop de actrice te zien is in bed, in bad en in de zetel, is ze zwanger van haar zoon Monte. Hij werd in augustus geboren, wat aanduidt dat de foto's vrij recent zijn. Pearce is zichtbaar in een 'still' uit een videogesprek. De actrice staat erom bekend dat ze haar privéleven flink afschermt. Zo twitterde Van Houten onlangs een kort "f*ck off!" richting de paparazzi die foto's maken van haar en Monte. Van haar is overigens bekend dat ze naaktscènes niet schuwt. Zo ging ze voor haar rol als priesteres Melisandre in de succesvolle fantasyserie "Game of Thrones" meerdere keren uit de kleren.

De hackers van "The Fappening" deelden de afgelopen weken al foto's van onder meer Kate Hudson, Miley Cyrus en de Nederlandse vlogster Laura Ponticorvo en dreigden al langer pikante beelden van Van Houten online te zetten. Het is onduidelijk of de actrice aangifte zal doen.

Diverse hackers werden in 2014 al veroordeeld voor het delen van foto's van Jennifer Lawrence en Kate Upton, die ze van hun iClouds hadden geplukt. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...
Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: