"Als het aan mij ligt, komt er een nieuwe Flodderserie" - Actueel Cinema

   - 

Als Dick Maas het zelf mocht kiezen, zou hij zijn tanden zetten in een nieuwe serie over de beroemde familie Flodder. Dat liet de Nederlandse filmregisseur weten in een radio-interview. 

"Er zijn zeker plannen en ik heb er ook nog wel zin in, maar vooralsnog is het allemaal niet doorgegaan", aldus Maas aan het Nederlandse Radio 5. "Dan zet je het maar weer van je af, je kan niet bezig blijven." De regisseur is niet uitgeblust omtrent Flodder. Zo heeft hij recent twee stripboeken geïnitieerd over de beroemde familie. Ook is er een musical in de maak over het asociale gezin in de chique wijk Zonnedael. Ook stond Maas de afgelopen dagen veelvuldig in de belangstelling vanwege de publicatie van zijn boek 'Buurman, wat doet u nu?', waarin hij vertelt over zijn veertigjarige carrière. De titel is ook een legendarische uitspraak uit Flodder. "Dat Flodder zo'n fenomeen zou worden, had ik dertig jaar geleden ook niet verwacht", aldus Maas. "Ik hoopte wel dat er veel mensen zouden komen kijken. Maar als iemand had gezegd dat iedereen in Nederland de naam Flodder nog zou kennen, had ik vermoedelijk heel hard gelachen."

De eerste Flodderfilm dateert al van 1986. Daarna volgden twee sequels en een televisieserie die vijf seizoenen liep. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: